Головна » 2014 » Сентябрь » 5 » Он-лайн ресурс "Школа сучасних знань"
14:25
Он-лайн ресурс "Школа сучасних знань"

Звертаємо увагу учителів, учнів і батьків, що у Запорізькій області функціонує регіональний освітній он-лайн ресурс "Школа сучасних знань", на якому творчими групами передових вчителів області створено окремі дистанційні курси для учнів з основних навчальних предметів 5-9 та 10-11 класів.

Курси розроблено на платформі Moodle. У кожному курсі зібрано узагальнений матеріал до тем навчальних предметів відповідно до діючих державних програм у вигляді відеороликів, презентацій, опорних схем та конспектів, тестів, практичних завдань тощо.
Пропонуємо вчителям  скористатися ресурсом для організації дистанційного навчання учнів у період вимушеної затримки системного денного навчання. Також учні можуть скористатися ресурсом для самостійного навчання, у разі необхідності – за допомогою батьків. Інструкція процедури реєстрації на сайті "Школа сучасних знань".

Роботу в навчальних курсах супроводжуватимуть консультанти – вчителі-предметники Запорізької області, які є авторами цих курсів. Технічна підтримка роботи буде забезпечена адміністратором ресурсу.

Переглядів: 1013 | Додав: Катерина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]